συνεργάτες

Ύπνος από όλο τον κόσμο.

Η elite strom είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που προσφέρει περισσότερες και ποιοτικότερες προτάσεις σε προϊόντα ύπνου, από όλο τον κόσμο.
Μια αναγνώριση του ενδιαφέροντος της για τον Έλληνα καταναλωτή αλλά και μια μεγάλη αναγνώριση για την elite strom, από τους παγκόσμιους κολοσσούς της κατηγορίας.

 • icon

  tempur

  Στην TEMPUR® πιστεύουμε στην νυχτερινή αναζωογόνηση του σώματος και του μυαλού. Τα μοναδικά μας στρώματα και μαξιλάρια σας ανανεώνουν, είναι άνετα και σας ηρεμούν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε βράδυ….

 • icon

  sealy

  Ξαπλώστε σε οποιοδήποτε στρώμα sealy και διοχετεύετε 125 χρόνια εφευρετικότητας. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1881 στην πόλη του Sealy, Τέξας, όταν ο Daniel Haynes, εργάτης σε εκκοκκιστήριο βάμβακος, κατασκεύασε ένα στρώμα γεμάτο βαμβάκι μετά από ένα αίτημα. Και στη συνέχεια ένα άλλο. Και στη συνέχεια ένα άλλο. Η επιχείρησή του αυξήθηκε εκθετικά, γεγονός που οδήγησε σε περισσότερες καινοτομίες και διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

  Για τρεις δεκαετίες,η sealy υπήρξε νούμερο ένα του μεριδίου αγοράς και την ακλόνητη στο όραμά της να βοηθήσει τον κόσμο κοιμάται καλύτερα. Και μέσα από το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ηγεσία της, η Sealy είναι έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά της για τα επόμενα χρόνια.

 • icon

  stearns & foster

  Οι ιδρυτές, Stearns και Foster, πάντα ονειρευόντουσαν για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.

  Λίγα προϊόντα διεκδυκούν πάνω από 165 χρόνια ιστορίας. Από το 1846, η Stearns & Foster προσφέρει σε απαιτητικούς ανθρώπους άριστη δεξιοτεχνία από τα καλύτερα υλικά που είναι διαθέσιμα. Σε ένα όλο και πιο αναλώσιμο κόσμο, η Stearns & Foster σας συνδέει με το διαχρονικό, και γίνεται ο τρόπος που τα πράγματα θα πρέπει να είναι.