logo
   
logo
ΕΛ
EN

Γίνε μέλος της οικογένειας Elite Strom

Η ΙΔΕΑ

Η φιλοσοφία της elite strom είναι να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ποιοτικές, υγιεινές και οικολογικές λύσεις στη ζωτική ανάγκη ύπνου.

Η elite strom κατασκευάζει ανατομικά στρώματα πρωτοποριακής τεχνολογίας, κατέχει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 : 2015 Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή, επιλέγει τις καλύτερες και υγιεινές πρώτες ύλες.

Επίσης, εμπορεύεται ως αποκλειστική αντιπρόσωπος τα προϊόντα του οίκου TEMPUR + SEALY. Ο αμερικανικός οίκος έχει κερδίσει παγκόσμιες διακρίσεις για τα προϊόντα του (ανατομικά στρώματα, μαξιλάρια και εξειδικευμένα αξεσουάρ). Η εταιρία, από την αρχή της πορείας της μέχρι σήμερα είναι προσηλωμένη στο τρίπτυχο: ποιότητα, λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και άριστο service πριν και μετά την αγορά. Στόχος της , είναι να αναπτυχθούν υγιείς, μακροχρόνιες συνεργασίες στις μεγάλες πόλεις, με επαγγελματίες προσανατολισμένους στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών, την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, στοιχεία που βελτιώνουν τις πωλήσεις και την κερδοφορία της επένδυσης. Προσδοκία αποτελεί η πανελλαδική ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων. Η εταιρία αναζητά ανεξάρτητους επιχειρηματίες (ηλικίας 30-50 ετών) που επιθυμούν να κατέχουν και να διαχειρίζονται τη δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα, σύμφωνα με ένα επιτυχημένο σύστημα.

Η elite strom λειτουργεί σήμερα συνολικά 28 καταστήματα, από αυτά τα 20 είναι εταιρικά και εισχωρώντας στη μέθοδο του franchise εκτιμάει ότι σε πέντε χρόνια θα δραστηριοποιείται μέσω του δικτύου franchise σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Η εταιρία παρέχει στις franchise συνεργασίες που θα επιλεγούν μια ολοκληρωμένη πρόταση με πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένα σημεία:

Αποκλειστικότητα Πόλης
Εξαιρετική τεχνογνωσία στην λειτουργία καταστημάτων
Δυνατότητα ανάπτυξης πωλήσεων Χονδρικής
Δυνατότητα πωλήσεων σε Επαγγελματικό εξοπλισμό
Μηδενικό ποσοστό σε Royalties
Δωρεάν Πανελλαδική διαφήμιση
Δωρεάν παροχή δοκιμαστηρίων στρωμάτων
Δωρεάν έντυπο πληροφοριακό υλικό (Έντυπα, καταλόγους κλπ)
Λειτουργία παραγγελιών , χωρίς stock εμπορεύματα

Προϊόντα
1. Μεγάλη γκάμα στρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας
2. Κρεβάτια σε οποιαδήποτε διάσταση
3. Αποκλειστική αντιπροσώπευση προϊόντων TEMPUR + SEALY
4. Accessories κρεβατοκάμαρας
5. Καλύμματα και μαξιλάρια
Τί Περιμένουμε από Εσάς
Περιμένουμε ενθουσιασμό και κέφι για δουλειά από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και πιστεύουν στην καλή εξυπηρέτηση του πελάτη. Η ένταξη τους σε ένα σύστημα franchise προέρχεται από μια συνειδητή του επιλογή να αποτελεί επιχειρηματικό μέλος μιας δοκιμασμένης και επιτυχημένης αλυσίδας. Εφαρμόζουν σωστά και μεθοδικά την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες του δικαιοπάροχου.
Η επιτυχία του σαν δικαιοδόχου , ουσιαστικά εξαρτάται από την θέληση και τις ικανότητές τους. Χωρίς επιτυχημένους franchisees (δικαιοδόχους) δεν υπάρχει επιτυχημένο franchise. Περιμένουμε να ενισχύσετε με την ιδιαίτερη προσωπικότητά σας το δικό σας κατάστημα. Η διαφοροποίηση του καταστήματός σας από τον ανταγωνισμό είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του.
Ήδη το όνομα της elite strom είναι μία εγγύηση προς αυτή την κατεύθυνση. Οι δικές σας ικανότητες όμως θα δώσουν στο δικό σας κατάστημα την ξεχωριστή εξυπηρέτηση που αναζητεί ο πιστός πελάτης που είναι ευχαριστημένος από το σωστό “value for money”. Περιμένουμε να γίνετε ένας δημιουργικός κρίκος του δικτύου που θα βοηθήσει στην γρήγορη και επιτυχημένη ανάπτυξή του , προς όφελος όλων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΧΑΜΗΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Μία επένδυση ξεκινά από 70.000 Ευρώ και περιλαμβάνει τα έξοδα ιδρύσεως και διαμόρφωσης ενός καταστήματος 150 τ.μ. , τον μηχανογραφικό του εξοπλισμό και το αρχικό εμπόρευμα. Το min προσωπικό των 2 ατόμων είναι σημαντικό, έτσι ώστε να λειτουργεί άνετα το κατάστημα και ταυτόχρονα να διατηρούνται χαμηλά τα λειτουργικά κόστη.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το μέγεθος ενός καταστήματος elite strom υποβοηθούν σημαντικά την διατήρηση ενός χαμηλού κόστους. Όπως είναι φυσικό ένα κατάστημα 150 τ.μ. έχει χαμηλό ενοίκιο για το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε υψηλής εμπορικότητας αγορά αλλά σε μεγάλο οδικό άξονα με άνετη προσβασιμότητα . Επιπροσθέτως είναι εύκολο να λειτουργήσει από τον ίδιο τον δικαιοδόχο.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

από πεπειραμένα στελέχη με πείρα στη διαχείριση λειτουργίας καταστημάτων Λιανικής , προσηλωμένα σε αξίες υψηλής ικανοποίησης των πελατών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αρχική και διαρκής εκπαίδευση, με σεμινάρια Τεχνικής πωλήσεων, βοηθητικά εγχειρίδια και διαρκή πληροφόρηση όσον αφορά το προϊόν.

MARKETING ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποδοτικότητα ενός marketing plan ή μιας διαφημιστικής καμπάνιας αυξάνεται σημαντικά όταν έχει ενιαία μορφή. Τα σημερινά κόστη της διαφήμισης είναι ήδη υπερβολικά υψηλά, αν όχι απαγορευτικά για μεμονωμένα καταστήματα και προβλέπεται να αυξάνονται διαρκώς. Εν τούτοις ο ανταγωνισμός επιβάλλει την γνωστοποίηση της ύπαρξης μιας νέας επιχείρησης . Για το λόγο αυτό η elite strom δεν απαιτεί advertising fee από τον νέο συνεργάτη αλλά την ετήσια υποχρεωτική δαπάνη του 3% των Λιανικών πωλήσεων του σε τοπική διαφήμιση.

ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ Ή ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ο υποψήφιος δικαιοδόχος της αλυσίδας μας δεν χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις ή προϋπηρεσία για να γίνει μέλος της οικογένειας της elite strom. Φυσικά οποιοδήποτε επίπεδο ανωτάτων σπουδών, επιμορφωτικών σεμιναρίων και η γνώση ξένων γλωσσών θα του ήταν πολύ χρήσιμο στην αξιολόγηση κάθε επιχειρηματικής ή κοινωνικής του δραστηριότητας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κεντρική ή ημικεντρική θέση (min 150 τ.μ.), μεγάλη βιτρίνα ή βιτρίνες, τουλάχιστον 12μ. Ιδανικά ο χώρος να είναι τετραγωνισμένος χωρίς εμπόδια

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Μετά την υπογραφή της σύμβασης χρειάζονται περίπου 60 ημέρες για την προετοιμασία του καταστήματος και την εκπαίδευση του δικαιοδόχου. Σε έκτακτες περιπτώσεις μπορεί να επιμηκυνθεί στις 90 ημέρες.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες αυτές σας βοήθησαν ώστε να καλύψετε κάποιες αρχικές απορίες σας. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να σχηματίσετε ολοκληρωμένα το επιτυχημένο concept «elite strom».

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ELITE STROM

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Ποια είναι η παρεχόμενη βασική εκπαίδευση;

Κατά την διάρκεια της βασικής του εκπαίδευσης ο δικαιοδόχος θα αναπτύξει τις ικανότητές του στους εξής τομείς: Χειρισμός καταναλωτή, γνώση λειτουργίας καταστήματος, γνώση εμπορεύματος, τοποθέτηση εμπορευμάτων, βιτρίνες, αμπαλάζ, μηχανογράφηση. Ο στόχος μας είναι τελειώνοντας την εκπαίδευσή ο δικαιοδόχος να μπορεί να λειτουργήσει πλήρως το κατάστημά του. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αρχικής εκπαίδευσης , είναι min 3 εβδομάδες . Με την λήξη της αρχικής εκπαίδευσης , παρέχεται εγχειρίδιο που καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες που έμαθε σε αυτό το διάστημα.

2. Πώς ξεκινάει η λειτουργία ενός νέου καταστήματος;

Ο δικαιοπάροχος εγκρίνει τον χώρο του καταστήματος. Καθοδηγεί τον ενδιαφερόμενο να ανοίξει ένα κατάστημα σε μία περιοχή συμφέρουσα τόσο για τον ίδιο όσο και για την σωστή ανάπτυξη του δικτύου. Έχοντας εμπειρία στις τιμές της αγοράς μπορεί επίσης να τον συμβουλέψει για την τιμή ή και για το ενοίκιο του καταστήματος. Μπορεί επίσης να του προτείνει εναλλακτικές λύσεις για την κατασκευαστική αποπεράτωση του , έχοντας μεγάλη εμπειρία από την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου.

3. Υπάρχει ειδικό εγχειρίδιο που βοηθά το δίκτυο Franchise στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος;

Υπάρχει το εγχειρίδιο λειτουργίας, το οποίο αναφέρεται διεξοδικά σε κάθε φάση της λειτουργίας και οργάνωσης ενός καταστήματος elite strom.

4. Μπορώ να αγοράσω από άλλη πηγή;

Όχι! Η elite strom διαθέτει μέσω των καταστημάτων προϊόντα που φέρουν το όνομα της, όπως και εμπορεύματα των οίκων που έχει συνεργασία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με την δραστηριότητα αυτή;

   

Περιοχή που σας ενδιαφέρει

  Διάβασα και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου της Elite Strom

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ELITE STROM ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ