logo
   
logo
ΕΛ
EN

Η εταιρεία μας

ΠΡΟΦΙΛ

Η elite strom σας λέει καλημέρα!
Η τεχνογνωσία αιχμής, η πολυετή εμπειρία, η αγάπη και το μεράκι κάθε έμπειρου τεχνίτη, καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια, γίνονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τοποθετούν την elite strom εδώ και τόσα χρόνια σε ηγετική θέση στην αγορά.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Βασίλης Σπίνος για 40 χρόνια δίδασκε στους ανθρώπους της elite strom πως «ένα ποιοτικό στρώμα, είναι ένας ξεκούραστος άνθρωπος». Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης μιας 10ετίας. Ένα στρώμα elite αντέχει κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και αυτόν του ίδιου του χρόνου.

Υψηλής ποιότητας υλικά και άριστες πρώτες ύλες, υποστηρίζουν το στόχο των κορυφαίων προϊόντων ύπνου elite strom, ώστε να συνδυάζουν και να προσφέρουν το τρίπτυχο της  άνεσης, της καινοτομίας και του σύγχρονου σχεδιασμού.

Έχοντας μια σημαντική πορεία στο χρόνο, η εταιρία elite επιβραβεύεται από την πρώτη εταιρία προϊόντων ύπνου στον κόσμο, την ΤΕMPUR, αναθέτοντας στην elite strom, την αποκλειστική εκπροσώπησή της στην Ελλάδα. Παράλληλα, η elite strom εκπροσωπεί τις αμερικάνικες εταιρίες, Sealy και STEARNS & FOSTER.

Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom
Elite strom

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

40 XΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!

1963

Ίδρυση elite strom, από αφοί Σπίνοι.

1979

Ίδρυση elite strom. Πρώτο Εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Πλήρη γκάμα ντυμένων κρεβατιών Αμερικάνικου τύπου. Spring box βάση κρεβατιού με ελατήρια.

1989

H elite strom παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, το Κρεβατόστρωμα. Κρεβάτι Σουηδικού τύπου, στρώμα-υπόστρωμα σε ενιαία κατασκευή.

1997

Δημιουργία Εργοστασιακής Μονάδας, 7 στρεμάτων. Πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή.

2001

Ξεκινά συνεργασία με τη σουηδική εταιρία TEMPUR ως αποκλειστικός της αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

2002

Δεύτερη γενιά επιχειρηματιών. Σπύρος, Γιάννης, Γιώργος Σπίνος. H elite strom γίνεται μέλος της ISPA (International Sleep Product Association).

2003

Tα προϊόντα elite strom, φέρουν το οικολογικό σήμα Ecolabel. Συμμετέχει στις Furnidec Θεσσαλονίκη και Expo Athens. Επεκτείνει τις κτιριακές της εγκαταστάσεις.

2004

Εγκαινιάζει συνεργασία με τη σουηδική εταιρία Hastens. Γίνεται επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για 2χρόνια, εξοπλίζοντας πλήρως το προπονητικό της κέντρο Χορηγεί και εξοπλίζει Γηροκομείο στη Ξάνθη, Κερδίζει το Διεθνές Βραβείο Τεχνολογίας και Ποιότητας στη Γενεύη. Επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου, Λανσάρει το πρώτο μηχανικά ανακλινόμενο κρεβάτι Συνδυάζει την τεχνολογία της TEMPUR με τα συμβατικά στρώματα με ελατήρια και λανσάρει το πρωτοποριακό στρώμα Temptation.

2011

Rebranding εταιρικής εικόνας.

2012

Συμμετέχει με επιτυχία στις Διεθνείς Εκθέσεις imm στην Κολωνία και Salone Internationale del Mobile στο Μιλάνο.

2014

Παρουσιάζει τη νέα σειρά στρωμάτων select comfort ειδικά σχεδιασμένα για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

2015

Παρουσιάζει νέα καινοτόμα σειρά στρωμάτων Pillow top, στρώμα-ανώστρωμα με φερμουάρ.

2016

Αποκτά την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Sealy και STEARNS & FOSTER.

2018

Παρουσίαση πρώτων υβριδικών στρωμάτων στην Ελλάδα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της elite strom στο Σχηματάρι Βοιωτίας, φιλοξενούνται τα γραφεία και το εργοστάσιο της εταιρίας.

Η μονάδα παραγωγής διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό και είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και διεθνών προδιαγραφών. Βασικό μέλημα της εταιρίας αποτελεί όχι μόνο η συνεχής ενημέρωση της σε θέματα εξέλιξης βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά και η βαθύτερη εξειδίκευση στη χειροποίητη εργασία.

Για την elite strom, το παρελθόν και το μέλλον συνεργάζονται σε απόλυτη αρμονία, συνδυάζοντας την εξέλιξη με την παράδοση.

Οι δυνάμεις της εμπειρίας και της παράδοσης συνδυάζονται με τις νέες τεχνολογίες και αποτελούν τα δύο βασικά όπλα στα χέρια της της elite strom. Μαζί εργάζονται και καινοτομούν για να προσφέρουν στον πελάτη εξειδικευμένα προϊόντα, με προσοχή στη λεπτομέρεια για να κάνουν τη ζωή του πιο άνετη, πιο ξεκούραστη και πιο όμορφη. Γιατί όπως λέει ένας elite άνθρωπος, «sleep is the soundtrack of life».


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ISPA

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του καταναλωτή και την άριστη εξυπηρέτηση του, η elite strom επιδιώκει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και του τελικού αποτελέσματος. Για το σκοπό αυτό, είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Προϊόντων Ύπνου (ISPA). Συνεργάζεται μαζί του για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, ώστε να επενδύει στην άνεση του καταναλωτή και να του εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου.

ISO

Η εταιρεία από 24/3/2010, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του: ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής την Παραγωγή και Εμπορία Στρωμάτων & Αξεσουάρ Κρεβατιών με αριθμό πιστοποιητικού ΣΔΠ 2805/19 Ταυτόχρονα η εταιρεία αναπτύσσει και θα εφαρμόσει και πιστοποιήσει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001:2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ELITE STROM ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

INTRO